Zanim wyjedziemy na narty, należy oprócz sprzętu, przygotować przede wszystkim nasze stawy. W tym celu stosujmy dietę bogatą w białko, kolagen oraz witaminę D i C. Można wspomóc się suplementami z alg, które zawierają dobr
¬Włocławek, 12 lutego 2018 r.Babeczki i miłosne kupony – przewrotny pomysł na WalentynkiNie trzeba wiele, by wyrazić gorące uczucia. Wystarczy dobry pomysł i odrobina zaangażowania. Niech Walentynki będą tylko pretekste
KEEN ? najlepsze buty na górskie wycieczkiLetnie upały już za nami, zatem właśnie zaczyna się najlepszy okres na długie, górskie wędrówki. Niezależnie od tego gdzie i na jak długo się wybierzemy, w naszej walizce zabrakn�
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 13-12-2017POSTANOWIENIA NIE TYLKO NOWOROCZNE.SYLWESTER NA „DACHU AFRYKI”Realizacja postawionych celów wzmacnia naszą pewność siebie. Buduje w nas zaufanie do siebiei swoich możliwości. Motywuj
Informacja prasowa10 grudnia 2018, WarszawaOkres przedświąteczny jest dla nas niezwykle pracowity. Poza zakupem prezentów i zadbaniem o to, by bożonarodzeniowy stół uginał się od smacznych potraw, jest jeszcze jedna rzecz, kt
Informacja prasowaWarszawa, 10 kwietnia 2017Regionalna słodka Wielkanoc z bakaliamiReceptury tradycyjnych wielkanocnych słodkości przekazywane są w rodzinach z pokolenia na pokolenie. Sukces doskonałego mazurka, tkwi nie tylko
Mimo tego, że w tym roku mieliśmy za wybieranie prezentów zabrać się o wiele wcześniej, to i tak wyszło, jak zawsze. Jest jednak jeszcze sposób, na uniknięcie corocznego maratonu po sklepach. Poniżej znajdziecie kilka propozy
Czy potrafimy efektywnie zarządzać swoim czasem? To pytanie zadajemy sobie najczęściej, kiedy zostajemy dłużej w pracy lub w panice biegamy po sklepie, szukając prezentu dla najbliższych na ostatnią chwilę. Jak więc jest w p
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 17 sierpnia 2020 r. Pływanie zdrowe dla ciała. Co na to nasze oczy?Pływanie to jedna z ulubionych aktywności fizycznych Polaków , dlatego nie dziwi fakt, że po okresie kwarantanny sukcesywnie wielu
Informacja prasowaWarszawa, 17.07.2018r.Raporty Unii Europejskiej dotyczące strat żywności wskazują, że wynoszą one ponad 173 kg rocznie w przeliczeniu na mieszkańca. Za część z nich odpowiedzialna jest branża transportowa