Warszawa, 25.07.2018 r.Informacja prasowa Działalność Google od dawna wykracza już poza usługi samej wyszukiwarki. Każdego dnia gromadzi ona niewyobrażalną ilość informacji korzystających z niej osób. Według raportu gs.s
Sport pokierował moją filozofią pracy – o biznesie opartym na pasji Adam Adamski, kulturysta i założyciel cateringu Fit Malina. Mistrz Polski w kulturystyce, przedsiębiorca i przede wszystkim – promotor zdrowego trybu życia
KEEN ? najlepsze buty na górskie wycieczkiLetnie upały już za nami, zatem właśnie zaczyna się najlepszy okres na długie, górskie wędrówki. Niezależnie od tego gdzie i na jak długo się wybierzemy, w naszej walizce zabrakn�
CHIC DESIGN BY SOFITELPRAPREMIERA WYSTAWY MAURYCEGO ŚMIERZCHALSKIEGO Warszawa, 13 listopada 2018 r.Marka Sofitel Hotels & Resorts zaprasza na prapremierę wystawy fotografii CHIC DESIGN BY SOFITEL, która w połowie listopad
Nic na siłę – odpuść wystawne bale i przywitaj Nowy Rok w klimacie hyggeNadal nie wiesz, jak spędzić Sylwestra? Zastanawiasz się, którą propozycję wybrać, a na samą myśl o tym zaczyna boleć Cię głowa? Nie stresuj si�
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”INFORMACJA PRASOWADuet Bartłomiej Kornacki i Przemysław Gościniak reprezentujący Hotel Centrum Sosnowiec zwyciężył w konkursie organizowanym w ramach II edycji Ogólnopolski
Współczesny świat biegnie w zawrotnym tempie. Praca, rodzina, przyjaciele, zadbany dom – chcemy, aby każdy aspekt naszego życia został zrealizowany zgodnie z naszymi planami. Dbanie o relacje z członkami rodziny, pielęgnowani
Informacja prasowaTransformacja i trendy jakie rodzi – to temat tegorocznego Power Speech Maurizio Burrato, przedstawiciela zespołu projektowego Interprint, którego wysłuchać będzie można już za kilkanaście dni podczas �
Inf. prasowa Warszawa, 01.07.2019NIEZBĘDNIK BIWAKOWICZA – JAK PRZYGOTOWAĆ SIĘ NA WAKACYJNĄ PRZYGODĘ? Na przestrzeni lat biwakowanie stało się jedną z najpopularniejszych form spędzania czasu na łonie nat
Warszawa, 12 września 2019Informacja prasowaMarnowanie żywności – problem, którego skala jest większa niż sądzimyW Europie wyrzuca się średnio ok. 179 kg żywności/osobę rocznie. Szacuje się, że w samej Polsce wynik t