INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 12 czerwca 2018 rokuWakacje to czas urlopów, wypoczynku i ogólnego resetu. Chcemy zapomnieć
o codziennych obowiązkach, ale jednocześnie wolelibyśmy zachować w pamięci to, czego nauczyliśmy si�
Pod czym spać latem? Porady eksperta WendreSposobów by poradzić sobie z upałem w ciągu dnia jest mnóstwo, jednak co zrobić kiedy noce pod kołdrą okazują się zbyt gorące, a otwarte okno nie przynosi ulgi? Latem spokojny i
„Extra Szkolna Stołówka”Oto zwycięzcy! Już wkrótce remonty szkolnych stołówekProgram „Extra Szkolna Stołówka” dobiegł końca. W konkursie, który towarzyszył programowi, pięć szkół z całej Polski wygrało remo
13 marca 2019 r.Opracowany na UW system ma wspierać sportowców w efektywnych treningachNowy system na podstawie bieżącej analizy parametrów biologicznych i biochemicznych pozwoli dostosowywać poziom aktywności fizycznej i tren
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Każdy z laureatów programu promocyjnego „Doceń polskie” otrzymuje pakiet aż 12 różnorodnych narzędzi wspierających jego działalność. Profesjonalne zdjęcia żywności
Dublet KiK – nowe sklepy w Łobzie i Pruszczu GdańskimGrudzień obfituje w nowe otwarcia sklepów KiK – tylko w pierwszej połowie miesiąca sieć oddała do użytku aż 8 nowych sklepów. 17.12 do tego grona dołączyły kolejne
Święta to najbardziej wyczekiwany czas w roku. Nawet ci zabiegani i zapracowani ulegają atmosferze rodzinnego Bożego Narodzenia. Magia świąt wypełnia wtedy nie tylko nasze serca, ale i wnętrza domów. Pachnące wypiekami, manda
Informacja prasowa – PrestoKwiecień 2018Niekończąca się przyjemność sprzątania z nowymi ściereczkami Presto w większym opakowaniu! – NOWOŚĆJeszcze jedna i jeszcze jedna, i jeszcze jedna! Z nowymi ściereczkami
Warszawa, 22 marca 2018 r.Autor: Konrad Gałaj-Emiliańczyk, Ekspert ds. ochrony danych, ODO 24. Administrator bezpieczeństwa informacji, prawnik. Wykładowca licznych konferencji i seminariów, autor branżowych szkoleń z zakresu o
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi