Pyzata, złocista dynia jest prawdziwą królową jesieni. Cieszy kolorem, zachwyca smakiem,a w wielu domach zanim trafi do garnka, jest traktowana jako ozdoba. Dlaczego warto zaprosić ją do swojej kuchni? Odpowiedzi poszukaj u eksp
Łódź, 23 stycznia 2018Informacja prasowaFerie w domu? Kilka pomysłów na dobrze spędzony czasTylko nieco ponad 6 procent uczniów wyjechało na ferie zimowe w ubiegłym roku. Choć ten odsetek – jak podaje Ministerstwo Edukac
Wiosna to doskonały moment na wycieczkę w góry. Warto się jednak odpowiednio przygotować do takiej wyprawy. Jednym z najważniejszych elementów wyposażenia podróżnika są odpowiednio dobrane buty, które sprawdzą się w róż
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 20 marca 2018 r.Damian Janikowski – zawodnik MMA, były zapaśnik, uczestnik i brązowy medalista Igrzysk Olimpijskich w Londynie oraz szczęśliwy mąż i ojciec – opowiada o codziennej trosce o zdrow
Życie trenera nie kończy się na klubie fitnessOd 800 do 1500 zł – tyle płacą trenerzy personalni za możliwość prowadzenia treningów w klubach fitness. Czy to jedyna droga zarobku trenera, czy może istnieje jakaś alternat
Młodzi wybierają trening, a starsi – dietę. Jak odchudzają się Polacy?Polacy chcą odchudzać się pod nadzorem specjalisty. Ci starsi częściej decydują się na pomoc dietetyka, a młodsi – trenera personalnego – wynika
Jak nie przytyć jesienią i zimą?Sposoby na zachowanie odpowiedniej sylwetkiJesień i zima to czas, gdy krótkie dni sprawiają, że częściej zostajemy w domu, mniej uważamy na swoją dietę i ograniczamy aktywność fizyczną.
Informacja prasowaPrzasnysz, 04.11.2019 r.Jak przygotować rower na zimę?Poradnik dla właścicieli jednośladówNiskie temperatury, miejskie ulice pełne błota pośniegowego i soli. Nie są to idealne warunki do jazdy rowerze. N
Mistrzowskie spotkanie z Bartkiem Zmarzlikiem w Novotel Poznań CentrumŚwięto fanów żużla w Poznaniu!W piątek 24 stycznia Novotel Poznań Centrum stał się centrum sportowych emocji. Hotel gościł Bartosza Zmarzlika, indywidu
4 czerwca 2019 r.Za 30 lat ludziom zabraknie jedzenia – jeśli biznes nie będzie lepiej współpracować z naukowcamiW 2050 roku ludność na Ziemi będzie potrzebować dwukrotnie więcej żywności niż obecnie, a na razie wszyst