Warszawa, 21 lipca 2020Informacja prasowaNawalne deszcze a susza. Czy Polsce w dalszym ciągu zagraża susza?Zasoby wód powierzchniowych w Polsce wynoszą około 1,6 tys. m3/rok/osobę, podczas gdy średnia dla Europy jest niemal 3
Informacja prasowaWarszawa, 3 czerwca 2018r.5 sposobów na bezpieczne przechowywaniewartościowych przedmiotów podczas podróżyPodróżowanie do najdalszych zakątków świata to niesamowite doświadczenie. Można zobaczyć miejs
Informacja prasowaWarszawa, 30 wrzesień 2020RUSZYŁA PIERWSZA EDYCJA AKCJI SPOŁECZNEJ PRZYGOTOWANEJ PRZEZ FUNDACJĘ SARIGATO, AUTORA #KARMIMYPSIAKI I POMELO CATERING W 2018 roku w schroniskach w Polsce przebywało 107 325 psów o
Informacja prasowaŁódź, 8 stycznia 2020 Lecimy na Studniówkę!Studniówka to noc, na którą czeka się chyba całe liceum. To pierwszy w życiu prawdziwy bal i prawdopodobnie pierwsza okazja by być tak eleganckim i stanąć na
Kraków, 17 września 2019 r. Informacja prasowaCity Break w Krakowie – we wrześniu bez tłumów!Wraz z końcem wakacji wielu turystów z Krakowa wyjechało i można odwiedzić to miasto ciesząc się nim w stu procentach. Pogoda
Informacja prasowaGrajewo, 16 września 2020Smaki, które pamiętasz z dzieciństwaKażdy ma smaki, zapachy, dźwięki czy przedmioty, które kojarzą mu się z dzieciństwem i przywołują wspomnienia beztroskich lat. Dzisiaj w skl
Informacja prasowaWarszawa, 2 marca 2020 r.Gdzie kupować kosmetyki? Drogerie liderem*Wyniki ankiety PAYBACK Opinion PollCena, marka czy naturalny skład kosmetyków? Do makijażu czy pielęgnacji twarzy? Gdzie najchętniej wybier
Warszawa, 23.05.2018 r. Coraz częściej słyszymy o osobach, która startują w ultramaratonach, uprawiają kitesurfing, skoki na bungee czy wspinaczkę wysokogórską. Z jednej strony tego typu pasje niosą ze sobą niesamowite emoc
Informacja prasowa07/03/2018Passus SA rozpoczął współpracę z Tenable, E-Secure i STM Solutions Passus: nowe rozwiązania w obszarze cyberbezpieczeństwaPassus SA, producent i integrator specjalistycznych rozwiązań do poprawy
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.