Informacja prasowa – PrestoMARZEC 2018Witaj wiosno!Rozpocznij sezon z PrestoOdetchnijmy po mroźnej zimie i cieszmy się coraz dłuższymi, ciepłymi dniami, budzącą się do życia przyrodą i zapachem kwitnących kwiatów.
Informacja Prasowa13 WRZEŚNIA 2019Grupa Orbis i Accor współorganizatorem Gdańsk Business RunWSPÓLNA INICJATYWA HOTELI W TRÓJMIEŚCIETrójmiejskie hotele należące do Grupy Hotelowej Orbis po raz czwarty zaangażowały się w
WARSZAWA, 11.12.2019 r.Czy kolor ma znaczenie? Co kryje się w barwach warzyw i owocówOkrągłe, podłużne, miękkie, twarde, chropowate, gładkie, a przede wszystkim – kolorowe. Owoce i warzywa są niezwykle różnorodne nie tyl
Racibórz, dnia 23.11.2017INFORMACJA PRASOWAW środę, 22 listopada w Akademii Fitness było pomarańczowo i pysznie – a to wszystko za sprawą Dnia Dyni. Właśnie w trakcie tego wydarzenia klubowicze mogli spróbować pysznyc
Młodzi wybierają trening, a starsi – dietę. Jak odchudzają się Polacy?Polacy chcą odchudzać się pod nadzorem specjalisty. Ci starsi częściej decydują się na pomoc dietetyka, a młodsi – trenera personalnego – wynika
Warszawa, 22 marca 2018 r.Autor: Konrad Gałaj-Emiliańczyk, Ekspert ds. ochrony danych, ODO 24. Administrator bezpieczeństwa informacji, prawnik. Wykładowca licznych konferencji i seminariów, autor branżowych szkoleń z zakresu o
Nie szukaj wymówek. Dbanie o siebie jest prostsze, niż myśliszAutor: Adam Adamski – sportowiec i założyciel cateringu Fit MalinaZnalezienie wymówek zwłaszcza w dobie pandemii jest banalnie proste. Przecież powinniśmy unika
Warszawa, październik 2020Informacja prasowaZmiany klimatu to problem nie tylko przyszłych pokoleńW marcu tego roku Europejska Agencja Kosmiczna poinformowała, że lód na Grenlandii i Antarktyce topnieje 6-krotnie szybciej niż
Sprawdź praktyczne porady przed pojawianiem się lutowych przymrozkówPrzed nami uderzenie ostrej zimy i intensywnych opadów śniegu. Jak przewidują synoptycy mroźne powietrze nadciągające z Rosji i Skandynawii pojawi się w Pol
Informacja prasowaPoznań, 11 września 2017 r.Herbata obecnie przeżywa swój renesans. W wielu restauracjach nie jest już podawana w prostej filiżance, bez żadnych dodatków. Obecnie, ten najpopularniejszy na świecie napój, je