Informacja prasowaWarszawa, 07.05.2018r.Ile kosztowało polski transport wejście do UE?Z początkiem maja, Polska obchodziła 14. rocznicę wejścia do Unii Europejskiej. W ciągu tego okresu, nastąpiło wiele zmian, które wpłyn
Informacja prasowa Warszawa, 25.07.2018 r.5 niezawodnych sposobów na dobry start każdego dniaUtarło się, że od tego którą nogą
Informacja prasowaGrajewo, 30 września 2020Marnowanie żywności to poważny, globalny problem natury zarówno ekonomicznej, środowiskowej jak i etycznej. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia
Informacja prasowaGrajewo, 24 lipca 2020Mleko i owoce – połączenie doskonałeTrwa lato, czyli sezon, który rozpieszcza urodzajem owoców! Możesz je nie tylko jeść, ale także… wypić! Zgaś letnie pragnienie orzeźwiający
Informacja prasowa – PrestoKwiecień 2018Niekończąca się przyjemność sprzątania z nowymi ściereczkami Presto w większym opakowaniu! – NOWOŚĆJeszcze jedna i jeszcze jedna, i jeszcze jedna! Z nowymi ściereczkami
Informacja prasowaTrębki Nowe, 31 maja 2019r.?Wielkimi krokami zbliża się sezon ślubów, a panny młode czekają na przygotowane przez swoje świadkowe wydarzenia celebrujące ich ostatnie momenty przed zmianą stanu cywilnego.
Zbliżają się wakacje – uważaj na drodze!Latem ponad 60 procent Polaków wyrusza na wakacje własnymi samochodami. Wzmożony ruch i paradoksalnie świetne warunki atmosferyczne przyczyniają się do zwiększonej liczby wypadków
Dlaczego tak trudno opiekunom prosić o pomoc?Wyniki ogólnopolskiego badania przeprowadzonego wśród osób opiekujących się swoimi przewlekle chorymi najbliższymi, realizowanego dla Fundacji NutriciaSzczera rozmowa to uniwersaln
Niuanse w prawie autorskim – kiedy twój dorobek wcale nie należy do Ciebie2019-07-08 Prawo autorskie ma dualistyczny charakter – wyróżniamy autorskie prawa osobiste i autorskie prawa majątkowe. Każde z nich jest samodzielne
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”INFORMACJA PRASOWAJuż 25 sierpnia obchodzimy Dzień polskiej żywności. Tegoroczna, 7. edycja tego święta tradycyjnie już, ma za zadanie przypomnieć, jak bogatym kulinarnym d