INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 9 sierpnia 2018Radosna cha-cha z Edytą Herbuś – kilka kroków dla zdrowia nógTaniec towarzyski to jeden z najbardziej zmysłowych sposobów na utrzymanie ciała i nóg w dobrej formie. Nie dość, ż
Rewia kolorów!Szykujemy się do malowania ścianWybór koloru ścian to bardzo ważna decyzja towarzysząca urządzaniu lub remontowi każdego wnętrza. Choć efekt naszych prac będzie prawdopodobnie towarzyszył nam dłużej niż
Informacja prasowaWarszawa, 11 grudnia 2017 r.Trening zimą? Sprawdź, dlaczego warto uwzględnić w diecie ziemniaki uprawiając sportNa zdrową sylwetkę trzeba pracować cały rok, trenując regularnie. Łatwo jest o to w czasie
Znana dziennikarka sportowa zdradza sposób na szczęśliwe dzieciństwoJeśli Twoje dziecko ma problemy z zasypianiem, jedzeniem i wahaniami nastroju, być może po prostu brakuje mu bezcennej dawki aktywności fizycznej. O tym, jak
E-SPORTOWE EMOCJE W NOVOTELU!Novotel Poznań Centrum zamienił się w miniony weekend w centrum e-sportowych emocji. W ramach współpracy z organizatorami turnieju Good Game League, hotel gościł gwiazdy e-sportu oraz fanów wirtual
Warszawa, 7 lutego 2018 r.Sportbonus Dzieciom: Najlepsi spotkali się z olimpijczykami. Walka o kolejne nagrody trwa!Młodzi pływacy z klubu UKS Manta Kościerzyna spełnili marzenia i spotkali się z olimpijczykami podczas ich ślu
12 grudnia 2017 Cicha noc, spokojna noc… Niekoniecznie, zwłaszcza jeśli mowa o polowaniuna prezenty. Kolejki, walka o najlepsze ceny i poszukiwanie oryginalnych podarków. Jednym słowem: stres. Im bliższa perspektywa wyprawy na
Przewodnik podróżników życiaW związku z ukazaniem się w sprzedaży książki zatytułowanej „Jak się zabić, by zmartwychwstać”, rozmawiamy o drodze ludzkiego życia w metaforze podroży z jej autorem, Konradem Wilkiem, tr
Lech Janerka gościem specjalnym Audio Video Show 2019W dniach 8-10 listopada odbędzie się 23. edycja Audio Video Show. Jak co roku PGE Narodowy oraz hotele Golden Tulip i Radisson Blu Sobieski staną się przestrzenią dla najwięk
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.