Informacja prasowaGrajewo, 30 września 2020Marnowanie żywności to poważny, globalny problem natury zarówno ekonomicznej, środowiskowej jak i etycznej. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia
Czy potrafimy efektywnie zarządzać swoim czasem? To pytanie zadajemy sobie najczęściej, kiedy zostajemy dłużej w pracy lub w panice biegamy po sklepie, szukając prezentu dla najbliższych na ostatnią chwilę. Jak więc jest w p
Warszawa, 21.08.2018 r.Plecak na wagę złotaNa co zwrócić uwagę przy wyborze?Nawet sześć kilogramów! Tyle może ważyć tornister ucznia szkoły podstawowej. To o kilka kilogramów za dużo. Jak wynika z zaleceń Głównego I
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”INFORMACJA PRASOWADuet Bartłomiej Kornacki i Przemysław Gościniak reprezentujący Hotel Centrum Sosnowiec zwyciężył w konkursie organizowanym w ramach II edycji Ogólnopolski
Informacja prasowa 29 listopada 2018, WarszawaKażdego roku Święta Bożego Narodzenia przyprawiają nas o prawdziwy zawrót głowy. Przedświąteczne porządki, pieczenie makowców, lepienie uszek i kupowanie prezentów pod choink�
Informacja prasowaWarszawa, 23 lipca 2019 r.Co spakować w jednodniową podróż?Wyjazd na wycieczkę to mnóstwo zabawy, nawet jeśli planujemy tylko jednodniowy wyjazd.W jeden dzień możemy wybrać się na długi spacer po okoli
Warszawa, 31 sierpnia 2017Klinika Ortopedii i Rehabilitacji Enel-Sport z kampanią „NIC CIĘ NIE POKONA” z udziałem Andrzeja Bargiela 1 września wystartuje kampania Kliniki Ortopedii i Rehabilitacji ENEL-SPORT promowana hasłem
Warszawa, 11 stycznia 2018 r.Polacy odkrywają prawdę o patrzeniuEye tracking stał się ostatnio bardzo popularnym narzędziem badawczym. A Polska jest jednymz liderów tej technologii na świecie – nasi naukowcy pracują nad ro
W twoim koszu ląduje rocznie 2000 zł. Podpowiadamy, jak to zmienić Przeciętny Polak marnuje około 52 kilogramów żywności w skali roku. Zacznij nad tym panować, oszczędzając pieniądze i ekosystem. Pomóc może ergonomiczny
Smacznie, zdrowo, pomarańczowo, czyli jesienne barwy na talerzuJesień, pomimo kapryśnej pogody, to zdecydowanie jedna z najbardziej urokliwych pór roku. Zachwycające kolory obecne w przyrodzie oraz warzywa i owoce, typowe dla sch