Warszawa, 22.08.2018 r.Informacja prasowa Rewolucja w zakresie ochrony danych osobowych oraz zupełnie inne niż dotychczas spojrzenie na kwestię prywatności – to hasła odzwierciedlające wdrożenie RODO, czyli europejskie rozpo
Informacja dla mediówPepsiCo zachęca absolwentów, aby odważyli się na więcej, dołączając do programu stażowego „Dare To Do More”Warszawa, 1 września 2020 rokuJako jeden z największych producentów żywności na świe
Informacja prasowaWarszawa, 21 stycznia 2020 r.Burger czy sałatka? – Polacy coraz chętniej eliminują mięso z dietyCoraz więcej osób deklaruje rezygnację z mięsa lub znacząco ogranicza jego spożycie – niespełna 12% prz
02 października 2017, LightscapeTo już pewne! Prestiżowy konkurs Fresh Faces World zawita do Łodzi 29 października w trakcie trwania pierwszej edycji Fashion Industry Days w Sukcesji, gdzie odbędzie się jego casting regionalny.
Barbie stawia na świadomość!Obrazy, dźwięki, szum informacyjny – to wszystko z czym dzieci stykają się na co dzień w dawkach przekraczających ich możliwości poznawcze. Wielość bodźców, które docierają do najmłodszy
Informacja prasowaGrajewo, 30 września 2020Marnowanie żywności to poważny, globalny problem natury zarówno ekonomicznej, środowiskowej jak i etycznej. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia
Skumulowany podatek od nieruchomości 2020-07-20 Pierwsza tarcza antykryzysowa pozwoliła przedsiębiorstwom na chwilę oddechu finansowego. Jednak już wkrótce trzeba będzie zapłacić skumulowany podatek.Rozwiązania, wprowadzo
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”INFORMACJA PRASOWADuet Bartłomiej Kornacki i Przemysław Gościniak reprezentujący Hotel Centrum Sosnowiec zwyciężył w konkursie organizowanym w ramach II edycji Ogólnopolski
Informacja prasowa FLORINA7 sierpnia 2018 r.Trendy w kuchni – wielki powrót emaliiCo warto wiedzieć o naczyniach emaliowanychNiegdyś były podstawowym wyposażeniem niemal każdej kuchni, potem odeszły nieco w zapomnienie
Informacja prasowaWarszawa, 26. 04.2018Motywowanie i docenianie pracowników jest podstawą do zbudowania zaangażowanego zespołu. Osoby, które czują, że ich praca zostaje zauważona i pochwalona, z większym entuzjazmem podchodz