Warszawa, 11 grudnia 2017 r.Być jak Adam Małysz. Nowe technologie pomagają w osiąganiu mistrzowskich wynikówZa to, czy sportowiec wygra zawody i stanie się mistrzem, odpowiada mózg; psychiczne nastawienie i gotowość do podj�
Warszawa, 20 września 2019#IBISSTYLESBYUS – KREATYWNY WERNISAŻ W WARSZAWIEW czwartek, 19 września 2019, w hotelu ibis Styles Warszawa Centrum odbyła się kreatywna wystawa #ibisStylesByUs. W hotelowym wnętrzu w specjalnie zaar
Nic na siłę – odpuść wystawne bale i przywitaj Nowy Rok w klimacie hyggeNadal nie wiesz, jak spędzić Sylwestra? Zastanawiasz się, którą propozycję wybrać, a na samą myśl o tym zaczyna boleć Cię głowa? Nie stresuj si�
Warszawa, 5 grudnia 2017 r.Poradnik dla na narciarzy i snowboardzistów, czyli o tym jak przygotować formę do bezpiecznego wypoczynku na stokuWiększość narciarzy i snowboardzistów doskonale zdaje sobie sprawę , że uprawianie
Warszawa, 12 września 2019Informacja prasowaMarnowanie żywności – problem, którego skala jest większa niż sądzimyW Europie wyrzuca się średnio ok. 179 kg żywności/osobę rocznie. Szacuje się, że w samej Polsce wynik t
Warszawa 6 września 2017 The Voice of Poland 9: Kosmiczne wokale na Kujawach i PomorzuCzas na kolejny odcinek „Przesłuchań w Ciemno”. Tym razem o tytuł „Najlepszego Głosu w Polsce” powalczą wokaliści z Kujaw i Pomorza.
Informacja prasowaWarszawa, 17 stycznia 2020 r.Ubrania sportowe Cardio Bunny w Biedronce. Limitowana kolekcja trafi do sprzedaży jeszcze w styczniuHubStyle, właściciel sportowej marki odzieżowej Cardio Bunny rozpoczyna współpr
Letnie suszenie prania: wybieramy suszarkę na balkon i do ogroduLatem balkon i ogród to nie tylko miejsce relaksu i wypoczynku, ale także praktyczna przestrzeń do suszenia prania. Myślisz, że twój balkon jest za mały? Nawet, j
Nie ma wątpliwości, że biorąc szybki prysznic zużywamy mniej wody niż podczas kąpieli w wannie. Z okazji obchodzonego 22 marca Światowego Dnia Wody radzimy, jak korzystając z kabiny natryskowej oszczędzać jeszcze więcej.Pr
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj