Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Dnia 25 października odbędzie się czwarta w tym roku atestacja artykułów spożywczych, których producenci ubiegają się o certyfikaty jakości programu „Doceń polskie”.
Warszawa, 25 czerwca 2020 r.Czym jest walking? Maszeruj jak Robert Korzeniowski!Nowy masowy trend wśród aktywnych PolakówCiepłe letnie i słoneczne dni zachęcają do wyjścia z domu oraz aktywnego spędzania wolnego czasu – s
Aż 44% Europejczyków narażonych jest na ten rodzaj hałasu, który negatywnie wpływa na zdrowie. To drugi, po zanieczyszczeniu powietrza, największy problem ekologiczny Unii Europejskiej.Długotrwałe przebywanie w miejscach, w k
Informacja prasowa – GosiaListopad 2017Rewolucyjny mop obrotowy marki Gosia Gdy już myślisz, że w kwestii sprzątania nie da się wymyślić nic nowego, co pomogłoby w szybkim i skutecznym uporaniu się z domowymi obowiązkami
13 marca 2019 r.Opracowany na UW system ma wspierać sportowców w efektywnych treningachNowy system na podstawie bieżącej analizy parametrów biologicznych i biochemicznych pozwoli dostosowywać poziom aktywności fizycznej i tren
Informacja prasowaWarszawa, 11 grudnia 2017 r.Trening zimą? Sprawdź, dlaczego warto uwzględnić w diecie ziemniaki uprawiając sportNa zdrową sylwetkę trzeba pracować cały rok, trenując regularnie. Łatwo jest o to w czasie
Informacja dla mediówPepsiCo zachęca absolwentów, aby odważyli się na więcej, dołączając do programu stażowego „Dare To Do More”Warszawa, 1 września 2020 rokuJako jeden z największych producentów żywności na świe
Dublet KiK – nowe sklepy w Łobzie i Pruszczu GdańskimGrudzień obfituje w nowe otwarcia sklepów KiK – tylko w pierwszej połowie miesiąca sieć oddała do użytku aż 8 nowych sklepów. 17.12 do tego grona dołączyły kolejne
Informacja prasowa20 czerwca 2018, WarszawaDbamy o wygląd i urodę, często zapominając o tym, by odpowiednio zatroszczyć się o zdrowe stawy i mocne kości. To właśnie one pracują ciężko i niemal bez żadnych przerw, dlatego
Biały, żółty, błękitny, pleśniowy, topiony – gatunków sera jest z pewnością na tyle dużo, by zapełnić nimi kilkanaście stron maszynopisu. Niezależnie od niuansów smakowych i różnych metod produkcji ser bez dwóch zd