Informacja prasowa10 grudnia 2018, WarszawaOkres przedświąteczny jest dla nas niezwykle pracowity. Poza zakupem prezentów i zadbaniem o to, by bożonarodzeniowy stół uginał się od smacznych potraw, jest jeszcze jedna rzecz, kt
Wielkie nazwiska, dobrze znane twarze, ciekawy program artystyczny, typowo krakowskie przysmaki i lekcja historii w tle – 12. października Hotel Mercure Kraków Stare Miasto świętował swoje pierwsze urodziny. Na uroczystej gali,
Warszawa, 14 grudnia 2017 r.Porównanie Europy, Azji i Ameryki PółnocnejZ problemem niezapłaconej faktury przynajmniej raz w miesiącu styka się ponad połowa firm badanych w 14. fali badania Bibby MSP Index. Blisko dla co czwart
Nauka przez zabawę, czyli jak sprawić,by maluch pokochał gotowanieJak mówi znane przysłowie, praktyka czyni mistrza. Także w kuchni. Doskonałym sposobem nauki gotowania jest zachęcenie naszych pociech do samodzielnego działa
Informacja prasowa25 czerwca 2018, WarszawaGorący sezon koncertowy powoli rozkręca się na dobre. Niezależnie od tego, gdzie i na który z festiwali się wybierzemy ważne jest, byśmy mieli ze sobą kilka przydatnych akcesoriów.
Walentynki – co najczęściej kupujemy dla naszej drugiej połówki?Co roku zastanawiamy się nad odpowiednim podarunkiem dla naszej drugiej połówki z okazji Walentynek. Jedni stawiają na drobny upominek, który z łatwością do
Jak zachęcić dziecko do sportu? 10 wskazówek dla każdego rodzicaWyniki badań i opinie specjalistów są zgodne – uprawianie sportu przez dzieci pozytywnie wpływa na ich rozwój psychofizyczny, a pośrednio także na radzenie s
Informacja prasowaKraków, 25 sierpnia 2020 r.Jaki pokój w hotelu wybrać? Podpowiada autorska grafika Mercure Kraków Stare MiastoWspółczesne hotele na całym świecie, niezależnie od lokalizacji oferują swoim gościom szeroki
Informacja prasowa22 marca 2018, WarszawaChoć kolagen w większości z nas kojarzy się głównie jako „eliksir młodości”, to tak naprawdę nasz organizm zawdzięcza mu znacznie więcej. Odpowiednia jego ilość zapewnia nam n
Informacja prasowaGrajewo, 30 września 2020Marnowanie żywności to poważny, globalny problem natury zarówno ekonomicznej, środowiskowej jak i etycznej. Każdego dnia wyrzucane są tony jedzenia, co przyczynia się do niszczenia