Informacja prasowa – PrestoKwiecień 2018Niekończąca się przyjemność sprzątania z nowymi ściereczkami Presto w większym opakowaniu! – NOWOŚĆJeszcze jedna i jeszcze jedna, i jeszcze jedna! Z nowymi ściereczkami
Warszawa, 29.10.2020Zakupy spożywcze online w czasie pandemii – dostępne dla coraz większej liczby PolakówMieszkańcy Wrocławia jeszcze w tym roku będą mogli zrobić kompleksowe zakupy spożywcze przez internet, korzystając
Wrocław, 1.04.2017INFORMACJA PRASOWAMARKA: WellWell ASORTYMENT: – 125g NOWOŚĆNowość marki Well Well – 100% roślinna Pasta z pestkami dyni z marchewką i imbirem – uczta aromatów oraz pyszne i zaskakujące połąc
10 maja 2018, WarszawaNie chcesz, aby na twoim weselu grała orkiestra? Boisz się, że DJ włączy disco polo? Stwórz własną playlistę z ulubionymi hitami weselnymi.Planujesz wesele i chcesz dopiąć wszystko na ostatni guzik? P
Warszawa, 22.08.2018 r.Informacja prasowa Rewolucja w zakresie ochrony danych osobowych oraz zupełnie inne niż dotychczas spojrzenie na kwestię prywatności – to hasła odzwierciedlające wdrożenie RODO, czyli europejskie rozpo
Warszawa, 26 lutego 2018 r.Informacja prasowaPrzenikliwy ból, trudności z poruszaniem oraz ograniczona ruchomość – to tylko niektóre z oznak zużywających się i przeciążonych stawów. Problemy mogą pojawić się w każdym
Informacja dla mediówPepsiCo zachęca absolwentów, aby odważyli się na więcej, dołączając do programu stażowego „Dare To Do More”Warszawa, 1 września 2020 rokuJako jeden z największych producentów żywności na świe
Informacja prasowa25 czerwca 2018, WarszawaGorący sezon koncertowy powoli rozkręca się na dobre. Niezależnie od tego, gdzie i na który z festiwali się wybierzemy ważne jest, byśmy mieli ze sobą kilka przydatnych akcesoriów.
Koniec roku 2019 i początek 2020 roku to dla marki SMSL bardzo udany okres. Począwszy od niedawno opisywanego modelu SMSL M500, którym zainteresowanie przeszło wszelkie oczekiwania, po nowości jakie właśnie trafiły do sprzedaż
Wyzwanie małych i średnich firm: pracować mądrzejWarszawa, 23 czerwca 2020 – Według badań pracownicy mogą tracić nawet 30% czasu na szukanie, przygotowywanie i zabezpieczanie informacji, a kolejne 20% na tworzenie plików z