Informacja prasowaPoznań, 11 września 2017 r.Herbata obecnie przeżywa swój renesans. W wielu restauracjach nie jest już podawana w prostej filiżance, bez żadnych dodatków. Obecnie, ten najpopularniejszy na świecie napój, je
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 5 kwietnia 201821-22 kwietnia w Warszawie rządzić będą Ekocuda. Dla miłośników kosmetyków inspirowanych naturą to wyjątkowy weekend. W prestiżowej lokalizacji przy ulicy Brackiej, w Domu Towaro
Spotkanie technologii ze sportem, czyli jak narodziła się aplikacja NOINNPomysł na stworzenie NOINN – aplikacji mobilnej do typowania wyników sportowych dojrzewał w głowach jej twórców latami. Jako studenci często brali udz
Warszawa, 15 lutego 2018 r.Brodka w poszukiwaniu wschodzących gwiazd,czyli III. edycja konkursu FIRESTONE Headliners of TomorrowWłaśnie rusza III. edycja FIRESTONE Headliners of Tomorrow. Przewodniczącą Jury i ambasadorką konk
10 maja 2018, WarszawaNie chcesz, aby na twoim weselu grała orkiestra? Boisz się, że DJ włączy disco polo? Stwórz własną playlistę z ulubionymi hitami weselnymi.Planujesz wesele i chcesz dopiąć wszystko na ostatni guzik? P
Informacja prasowaPoznań, 20 grudnia 2017 r.Jak nie zwariować przed ŚwiętamiGrudzień to miesiąc gorączkowych przygotowań do Świąt. Sprzątanie, gotowanie, poszukiwanie odpowiednich podarunków dla najbliższych i do tego p
Smacznie, zdrowo, pomarańczowo, czyli jesienne barwy na talerzuJesień, pomimo kapryśnej pogody, to zdecydowanie jedna z najbardziej urokliwych pór roku. Zachwycające kolory obecne w przyrodzie oraz warzywa i owoce, typowe dla sch
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 07 maja 2018 r.CODZIENNE SPACERY – STAŁY ELEMENT DNIA POLSKICH MAM!Prawie 100% mam, które wzięły udział w ankiecie marki NUK, codziennie wychodzi na dwór ze swoim dzieckiem. Jest to stała akt
Informacja prasowaWarszawa, XX lutego 2018 r.W okresie ferii zimowych często decydujemy się na aktywny wypoczynek na stoku. Nieważne czy wybieramy narty, czy snowboard – nie powinniśmy mieć problemów z dostrzeżeniem potencja
Polne smaki – jadalne kwiaty i zioła w wakacyjnym menuNie trzeba być właścicielem ogrodu, by zbierać plony. Wystarczy wykorzystać w kuchni dziko rosnące rośliny, aby przekonać się, że stanowią one smaczne dopełnienie n