Informacja prasowa20 września 2019AURALiC ALTAIR G1Rasowe Brzmienie Serii G1AURALiC ALTAIR G1 to odpowiednik wcześniejszego modelu o tej samej nazwie, ale tym razem z przyrostkiem G1, który jednoznacznie określa, że mamy do cz
Warszawa, 29.10.2020Zakupy spożywcze online w czasie pandemii – dostępne dla coraz większej liczby PolakówMieszkańcy Wrocławia jeszcze w tym roku będą mogli zrobić kompleksowe zakupy spożywcze przez internet, korzystając
Informacja prasowa12 czerwca 2018, WarszawaSpędzasz cały dzień za biurkiem, masz nadwagę, a sport znasz tylko z telewizji? Uważaj, bo możesz dołączyć do grona osób, którym dokuczają problemy ze stawami. Jeśli więc z tru
INFORMACJA PRASOWA Warszawa, 27.04.2018Wielkimi krokami zbliża się majówka, a wraz z nią nadzieja na dłuższy wypoczynek. Wiele osób nie może się doczekać, by na kilka dni oderwać się od służbowych obowiązków i odpocz�
Informacja prasowaWarszawa, 12.09.2017 r.Polskie firmy transportowe inwestują w bezpieczeństwo kierowcówPolscy przedsiębiorcy transportowi coraz chętniej sięgają po nowoczesne rozwiązania z zakresu IT, postrzegając je jako
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Na wigilijnym stole zwykle króluje karp podawany na różne sposoby, istotną rolę odgrywają jednak także śledzie. W oczekiwaniu na Pierwszą Gwiazdkę zapraszamy do wypróbowa
Informacja prasowaWarszawa, listopad 2017r.„Powiększenie”, czyli historia Polskiej Fotografii Mody W strefie The Designer Gallery w Galerii Mokotów można obejrzeć wystawę poświęconą Polskiej Fotografii Mody z lat 50-tych
Informacja prasowaWarszawa, 2 marca 2020 r.Bambusowe karty do pokoi w Mercure Gdynia CentrumHotel przyjazny dla środowiskaHotel Mercure Gdynia Centrum zastąpił plastikowe karty do pokoi bambusowymi. Rozwiązanie jest częścią
Informacja prasowa21.02.2020 r.Slow life w SzczawnicyMarzy Ci się prawdziwy relaks? Chcesz zwolnić, wziąć głęboki oddech i zregenerować siły w otoczeniu pięknej przyrody? A może masz ochotę na Wielkanoc poza domem i prawd
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej