ZNAMY JUŻ ZWYCIĘZCÓW KONKURSU NAUKOWEGO E(X)PLORY!Jakub Jędrzejewski i Michał Zwierz, uczniowie z Zespołu Szkół Technicznych w Ostrowie Wielkopolskim, którzy zbudowali silnik mikrofalowy zasilany energią elektryczną, wygral
KOMUNIKAT PRASOWYWarszawa, 17 czerwca 2014 r.Narodowy Dzień Portugalii w WarszawieW dniu 16 czerwca br. odbyła się wyjątkowa kolacja z okazji Narodowego Dnia Portugalii z udziałem Pani Ambasador tego kraju, Marii Amélia Paiva
Warszawa, 22.08.2018 r.Informacja prasowa Rewolucja w zakresie ochrony danych osobowych oraz zupełnie inne niż dotychczas spojrzenie na kwestię prywatności – to hasła odzwierciedlające wdrożenie RODO, czyli europejskie rozpo
Informacja prasowaWarszawa, 27 stycznia 2020 r.GYM POWER – nowa kolekcja od Cardio Bunny już w sprzedaży!Cardio Bunny przedstawia GYM POWER – najnowszą kolekcję ubrań dla kobiet, która świetnie sprawdzi się podczas ćwic
Informacja prasowaŁódź, 26 września 2019 Dzień Chłopaka tuż tuż – zamiast głupot daj mu stylJuż w poniedziałek, 30 września Dzień Chłopaka. Mimo, że nie jest to święto tak znane i często obchodzone jak Dzień Ko
12 grudnia 2017 Cicha noc, spokojna noc… Niekoniecznie, zwłaszcza jeśli mowa o polowaniuna prezenty. Kolejki, walka o najlepsze ceny i poszukiwanie oryginalnych podarków. Jednym słowem: stres. Im bliższa perspektywa wyprawy na
Kraków, 23 grudnia 2019 r. Informacja prasowaWyjątkowa mapa miasta w krakowskim hotelu!Jedyna w swoim rodzaju mapa pojawiła się na ścianie hotelu Mercure Kraków Stare Miasto. Jest ona odpowiedzią na mocno rozwijający się tr
Od lat jednym z najpopularniejszych sposobów pozyskiwania wymarzonego auta przez Polaków jest sprowadzanie samochodu z Niemiec. Niestety, wiąże się to z wieloma niedogodnościami, które znacząco utrudniają cały proces, czyli f
Informacja prasowaWarszawa, 13 kwietnia 2018Jak odżywiają się zawodnicy FC Barcelony? Przepisy układane przez dietetyków piłkarzy zdradza Beko w swojej nowej kampaniiZdrowe, praktyczne w przygotowaniu, pyszne – to trzy przym
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Zapraszamy na obiad! Na dobry początek tatar, później krem z brokułów i stek z polędwiczki, a na deser sernik. Inspiracjami kulinarnymi dzielą się laureaci programu promocyj