Informacja prasowa FLORINA7 sierpnia 2018 r.Trendy w kuchni – wielki powrót emaliiCo warto wiedzieć o naczyniach emaliowanychNiegdyś były podstawowym wyposażeniem niemal każdej kuchni, potem odeszły nieco w zapomnienie
Informacja prasowaPrzasnysz, 02.09.2019 r.Do szkoły na rowerze. Jak zabezpieczyć pojazd przed kradzieżą?Rowery wymagają odpowiednich zabezpieczeń przed kradzieżą. Dobrze wiedzieć, jak chronić swój jednoślad przed zainter
Informacja prasowa18 grudnia 2019, Warszawa Dlaczego kubek termiczny to idealny pomysł na świąteczny prezent? Święta Bożego Narodzenia tuż za rogiem, a wraz z nimi pojawia się kwestia prezentów dla najbliższych. Trafienie
Nowe przepisy o kasach fiskalnych – jakie zmiany czekają na przedsiębiorców?Marta Serafin, doradca podatkowy w firmie inFaktOd 1 maja 2019 obowiązują nowe przepisy w zakresie kas fiskalnych. Urządzenia z elektronicznym oraz p
INFORMACJA PRASOWA16.01.2018, WARSZAWAMIĘDZYNARODOWY DZIEŃ KUBUSIA PUCHATKA.5 POWODÓW ZA CO DZIECI I DOROŚLI GO KOCHAJĄ Uwielbiają go wszyscy, bez względu na wiek i płeć. Jest przyjacielem nie tylko miłośników miodu, al
Warszawa, XX września 2019IBIS STYLES ROZBUDZA KREATYWNOŚĆ – WYSTAWA NIEPOWTARZALNYCH FOTOGRAFII Z INSTAGRAMA#ibisStylesByUs to międzynarodowy konkurs fotograficzny przygotowany przez markę ibis Styles we współpracy z wiodą
Informacja prasowaGrajewo, 24 lipca 2020Mleko i owoce – połączenie doskonałeTrwa lato, czyli sezon, który rozpieszcza urodzajem owoców! Możesz je nie tylko jeść, ale także… wypić! Zgaś letnie pragnienie orzeźwiający
17.09.2020Za tydzień rusza projekt pilotażowy „Kobieca infolinia – Gedeon Richter i Fundacja Edukacji Społecznej w trosce o zdrowie kobiet”Już 24 września wystartuje bezpłatna infolinia dla pełnoletnich kobiet, które zn
Warszawa, 22 grudnia 2017 r.7 symptomów kryzysu w firmiePomimo rosnącego optymizmu polskiego sektora MŚP i zadowalających danych płynących z rynku kryzysy w firmach zdarzają się i będą mieć miejsce również w przyszłoś
Warszawa, 23.12.2020 r.Fafernuchy najdziwniejszą nazwą lokalnej potrawy – tak uznała ponad połowa respondentów badania „Polacy i kuchnia regionalna”. Tradycyjna kuchnia polska przeżywa odrodzenie – aż 85% Polaków lubi