Trzy zmiany w PIT planowane przez rządWedług zapowiedzi rządzących w 2020 roku miałyby wejść w życie znaczące zmiany w PIT. Dotyczą one obniżenia pierwszego progu podatkowego do 17%, zerowego PIT dla osób do 26 roku życia
Informacja prasowaWarszawa, 10.05.2017 r.Kongsberg Automotive zbuduje nową fabrykę w Brzeskiej Strefie Gospodarczej pod WłocławkiemKongsberg Automotive Pruszków podpisał list intencyjny z firmą Panattoni Europe na budowę kol
Pikantnie i rozgrzewająco – ostre menu idealne na jesieńCoraz niższe temperatury na dworze skłaniają przede wszystkim do zmiany garderoby. Tymczasem równie skutecznie, co strój „na cebulkę”, rozgrzeją nas składniki, kt
Wytrącone z rutynyPrzed pandemią większość kobiet żyła w permanentnym niedoczasie i napięciu myśląc, że inaczej we współczesnym świecie po prostu się nie da. Kwarantanna wytrąciła Polkiz rutyny i pokazała, że jednak
Sport pokierował moją filozofią pracy – o biznesie opartym na pasji Adam Adamski, kulturysta i założyciel cateringu Fit Malina. Mistrz Polski w kulturystyce, przedsiębiorca i przede wszystkim – promotor zdrowego trybu życia
Włocławek, 16 września 2020 r. Wybieraj zdrowe i lokalne produkty, jeśli chcesz wzmocnić swoją odporność Jesienią nasz organizm narażony jest na różnego rodzaju infekcje wirusowe. W tym okresie powinniśmy szczególnie za
Na swoje idziemy po trzydziestce, ale kredyt spłacamy do sześćdziesiątki. Raport Oferteo.plPolacy biorą kredyt hipoteczny po 30 roku życia i spłacają go przez 20–30 lat. Najczęściej pożyczamy między 100 a 300 tys. zł �
Warszawa, 11 grudnia 2017 r.Być jak Adam Małysz. Nowe technologie pomagają w osiąganiu mistrzowskich wynikówZa to, czy sportowiec wygra zawody i stanie się mistrzem, odpowiada mózg; psychiczne nastawienie i gotowość do podj�
Sylwester „last minute”Trendy 2019/2020Sylwester tuż, tuż! To doskonała okazja na to, żeby zaszaleć na parkiecie, wybrać efektowną stylizację oraz fryzurę i zrobić wyjątkowy make up. Jest koniec grudnia, a Ty dalej zas
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej