Wrocław, listopad 2017 r.Informacja prasowaZobacz, jakie gry mobilne zwyciężyły w tegorocznej edycjiGerm Jam, Urban Mayor oraz Speed Hamster to tytuły trzech gier, które zwyciężyły w tegorocznej, 4. edycji Akademii Free2Pla
Klient 4.0 – doświadczenia i emocje przyciągajądo e-sklepówKraków, 30 września 2020 – Pozytywne doświadczenie zakupowe skłania co trzeciego polskiego internautę do ponownego skorzystania z usług e-sklepu. Obsługa klie
Warszawa, 22 grudnia 2017 r.7 symptomów kryzysu w firmiePomimo rosnącego optymizmu polskiego sektora MŚP i zadowalających danych płynących z rynku kryzysy w firmach zdarzają się i będą mieć miejsce również w przyszłoś
Informacja prasowaWarszawa, listopad 2017r.„Powiększenie”, czyli historia Polskiej Fotografii Mody W strefie The Designer Gallery w Galerii Mokotów można obejrzeć wystawę poświęconą Polskiej Fotografii Mody z lat 50-tych
CHIC DESIGN BY SOFITELPRAPREMIERA WYSTAWY MAURYCEGO ŚMIERZCHALSKIEGO Warszawa, 13 listopada 2018 r.Marka Sofitel Hotels & Resorts zaprasza na prapremierę wystawy fotografii CHIC DESIGN BY SOFITEL, która w połowie listopad
Artykuły gospodarstwa domowego inaczej – do czego wykorzystuje je szef kuchni?Długie godziny spędzone w kuchni potrafią wiele nauczyć – co z czym połączyć, aby było smakowicie i oryginalnie, ale także jak usprawnić sam
Informacja prasowa6 czerwca 2018, WarszawaStaw kolanowy, czyli największa zmora biegaczy. Jak zapobiec kontuzji?Staw kolanowy to bardzo wytrzymała, ale jednocześnie skomplikowana konstrukcja, która nadwyrężana jest na różne
Informacja prasowa18 września 2018, WarszawaJak zadbać o nogi jesienią?Piękne nogi to obok dłoni wizytówka każdej kobiety. Choć odkrywamy je głównie wiosną i latem, to warto zadbać o nie również w okresie jesienno-zimo
Warszawa, 28 czerwca 2019.La Nuit by SofitelFête de la musique w nowej odsłonie!Hotele Sofitel znane są z celebrowania 21 czerwca wielkiego międzynarodowego święta muzyki – Fête de la Musique. W tym roku muzyczne wydarz
Intensywny, dymny aromat wędzonych specjałów idealnie komponuje się z ostatnimi dniami jesieni, kiedy w kuchni coraz częściej pojawiają się potrawy cięższe i bardziej treściwe, niż ma to miejsce w czasie ciepłych miesięcy