4 czerwca 2019 r.Za 30 lat ludziom zabraknie jedzenia – jeśli biznes nie będzie lepiej współpracować z naukowcamiW 2050 roku ludność na Ziemi będzie potrzebować dwukrotnie więcej żywności niż obecnie, a na razie wszyst
Informacja prasowa Well.hr02.07.2019 Pracownicy uprawiający sport bardziej zadowoleni, wydajni, zaangażowani – nowy raport Well.hr dotyczący rynku pracy w PolsceCoraz więcej firm zachęca swoich pracowników do aktywności fiz
Z dobrym eventem jest jak z odpaleniem rakiety: wszystko trzeba bardzo dokładnie zaplanować i przygotować w najdrobniejszych szczegółach. Ale właśnie dzięki temu wrażenia mogą być niezapomniane, żeby nie powiedzieć – kos
Warszawa, 25 czerwca 2020 r.Czym jest walking? Maszeruj jak Robert Korzeniowski!Nowy masowy trend wśród aktywnych PolakówCiepłe letnie i słoneczne dni zachęcają do wyjścia z domu oraz aktywnego spędzania wolnego czasu – s
Wyzwanie małych i średnich firm: pracować mądrzejWarszawa, 23 czerwca 2020 – Według badań pracownicy mogą tracić nawet 30% czasu na szukanie, przygotowywanie i zabezpieczanie informacji, a kolejne 20% na tworzenie plików z
Warszawa, 23.12.2019 5 powodów, dla których warto odwiedzić Szczawnicę zimąNie masz jeszcze planów na Sylwestra? Marzy Ci się zimowy wypoczynek z dala od zgiełku i tłumów? Przedświąteczna gorączka sprawia, że masz ocho
Kraków, 29 października 2019 r. Informacja prasowaRozwój pracowników jest naszą siłą!Konieczność podnoszenia kwalifikacji podyktowana zmieniającymi się wymaganiami klientów to motor napędowy szkoleń i indywidualnego po
Czego najczęściej brakuje naszym dziadkom? To pytanie zadajemy sobie niezwykle często, a już nagminnie w okolicach stycznia, kiedy to obchodzimy ich święto. Podpytujemy najbliższych, jaki upominek sprawiłby im radość, a oni i
Warszawa, 14 września 2017Poradnik o stabilizacji dla biegaczy, czyli jak unikać urazów i poprawiać swoje wyniki?Bieganie to obecnie jeden z najpopularniejszych sportów. Niestety wraz ze zwiększającą się liczbą biegaczy
Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2017Autorskie potrawy młodych kucharzy z Kurczakiem ZagrodowymFinał VII edycji projektu „Gotuj lokalnie” „Gotuj lokalnie” to program skierowany do szkół gastronomicznych w całej