Novotel Wrocław CityFilmowy hotel pokazuje nowe obliczeNovotel Wrocław City, jeden z najbardziej znanych hoteli w stolicy Dolnego Śląska, dzięki zakończeniu kolejnego etapu kompleksowych działań modernizacyjnych, zyskał wła
Ekoczyści specjaliści: Lato tuż tuż, najwyższy czas pozbyć się zbędnego tłuszczyku…z kuchni! Poznaj sprytne sposoby, które pozwolą wyczyścić kuchnię, zatłuszczone powierzchnie i sprzęt AGD łatwo, skutecznie i w spos
Dom nad Ruczajem – opis projektu:Rawa Prime Location to projekt Jakuba Szczęsnego mający na celu zwrócenie uwagi na problem zapomnianych rzek i cieków wodnych, które w wyniku rewolucji przemysłowej oraz uprzemysłowienia P
Informacja prasowa 18 lipca 2018, WarszawaRozgrzewka przed treningiem. Dlaczego jest ważna?Jednym z głównych grzechów osób zaczynających swoją przygodę ze sportem jest brak rozgrzewki. Powinniśmy ją wykonywać nie tylko po
Mistrzowskie spotkanie z Bartkiem Zmarzlikiem w Novotel Poznań CentrumŚwięto fanów żużla w Poznaniu!W piątek 24 stycznia Novotel Poznań Centrum stał się centrum sportowych emocji. Hotel gościł Bartosza Zmarzlika, indywidu
Młodzi zawodnicy Taekwon-do lecą na Puchar Świata do Australii dzięki sponsorowiSą młodzi i utalentowani, odnoszą sukcesy. Mateusz Mróz jest wicemistrzem świata i mistrzem Europy w Taekwon-do ITF (International Taekwon-do Fed
Warszawa, 21 lipca 2020Informacja prasowaNawalne deszcze a susza. Czy Polsce w dalszym ciągu zagraża susza?Zasoby wód powierzchniowych w Polsce wynoszą około 1,6 tys. m3/rok/osobę, podczas gdy średnia dla Europy jest niemal 3
Informacja prasowaWarszawa, 16.09.2019 r.Kultura biegania z muzyką w tle. Ulubione utwory siłą motywacjiZapach jesieni unosi się już w powietrzu. Dla wielu biegaczy jest to idealna pora na bicie życiowych rekordów na ulubiony
INFORMACJA PRASOWAWarszawa, 13-12-2017POSTANOWIENIA NIE TYLKO NOWOROCZNE.SYLWESTER NA „DACHU AFRYKI”Realizacja postawionych celów wzmacnia naszą pewność siebie. Buduje w nas zaufanie do siebiei swoich możliwości. Motywuj
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Pierwsza atestacja żywności organizowana w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” odbyła się w kwietniu 2011 roku. Od tego czasu, członkowie Loży E