Informacja prasowaWarszawa, 29 października 2019 r.Wiecznie gdzieś się spieszysz i czujesz, że ciągle się spóźniasz? Przyczyn takiego stanu rzeczy może być co najmniej kilka. Te nieznośne korki, z którymi musisz mierzyć
Warszawa, 18 kwietnia 2018 r.INFORMACJA PRASOWADuet Smolik//Kev Fox, Marcelina, Kasia Lins i Bitamina zagrają podczas 7. edycji trasy koncertowej CYDR LUBELSKI SPRAGNIENI LATA. – Łączy ich pasja i kreatywność, ale każdy z
INFORMACJA PRASOWABolesławiec, 22 maja 2017 r.Powrót do aktywności po wypadkuTrudno jest wszystko przewidzieć i perfekcyjnie zaplanować – wypadki zdarzają się i czasem jeden niefortunny ruch może mieć wpływ na nasze zdro
Prawo antysmogowe – co zmieni? Czy powietrze będzie czystsze?lubSezon grzewczy w pełni – co ze smogiem?Uchwały antysmogowe w Małopolsce i na Śląsku weszły w życie. Jeszcze w tym roku podobne działania obejmą Mazows
Materiał prasowy, 23.07.2020Sąsiad sąsiadowi (i wspólnocie) wilkiem, czyli kiedy niewielki konflikt przeradza się w wojnę sądową i dlaczego mediacje pozwalają jej uniknąćJest pierwsza dekada nowego tysiąclecia. Spór mię
Informacja prasowaChoć, jako rodzice, chcemy zapewnić dzieciom maksimum opieki i troski, nie powinniśmy zapominać o tym, że dzieci potrzebują też nauczyć się samodzielności. Wiek przedszkolny to idealny moment, aby zacząć
KOMUNIKAT PRASOWYWarszawa, 22.07.2019PRZEDSIĘBIORCO, OD STYCZNIA 2020 ROKU ZAPŁACISZ WYŻSZĄ SKŁADKĘ ZUS!W czerwcu br. rząd przedstawił prognozy makroekonomiczne zawarte w założeniach projektu budżetu państwa na kolejny r
Z nami noga ci się nie powinieNajważniejszy, pierwszy krok masz już za sobą: wyszedłeś z domu. Rozpoczynając przygodę z bieganiem pamiętaj jednak, żeby podczas treningu zadbać także o swoje bezpieczeństwo. Brak odpowiedni
Informacja prasowa z dnia 1 września 2017 r. E(x)plory 2018 wzywa młodych naukowców!Dziś ruszyła rekrutacja do kolejnej edycji Konkursu Naukowego E(x)plory 2018. Konkurs przeznaczony jest dla młodzieży w wieku 13-20 lat, zain
Biały, żółty, błękitny, pleśniowy, topiony – gatunków sera jest z pewnością na tyle dużo, by zapełnić nimi kilkanaście stron maszynopisu. Niezależnie od niuansów smakowych i różnych metod produkcji ser bez dwóch zd