Praca zdalna to jeden z najczęściej oczekiwanych przez pracowników benefitów. Wielu z nich wskazuje możliwość pracy spoza biura jako jeden z najważniejszych aspektów pozafinansowych zatrudnienia. Eksperci Fortinet przypominaj�
Warszawa 6 września 2017 The Voice of Poland 9: Kosmiczne wokale na Kujawach i PomorzuCzas na kolejny odcinek „Przesłuchań w Ciemno”. Tym razem o tytuł „Najlepszego Głosu w Polsce” powalczą wokaliści z Kujaw i Pomorza.
Back to school – przenieś odporność swojego dziecka na wyższy poziomPrzed nami długo wyczekiwany powrót do szkoły. Zarówno dzieci, jak i ich rodzice cieszą się z tego jak nigdy dotąd, jednak radość zakłóca cień niepe
Materiał prasowy, 18.12.2018Plaga manipulacji tacho, czyli walka ITD z nielegalnymi praktykami Dane z tachografu wskazują, że kierowca przejechał 1550 km, a mapa pokazuje, że pokonany dystans jest o 20% dłuższy. Co więcej, na
Informacja prasowa Wrocław, 15.02.2018Popularna pod każdą szerokością geograficzną, wnosi w zwykłą codzienność włoski żar i pasję, a w dodatku dostępna jest o każdej porze dnia i nocy. Bohaterka, do
Warszawa, 22.08.2018 r.Informacja prasowa Rewolucja w zakresie ochrony danych osobowych oraz zupełnie inne niż dotychczas spojrzenie na kwestię prywatności – to hasła odzwierciedlające wdrożenie RODO, czyli europejskie rozpo
CloudFerro nowym operatorem platformy chmurowej niemieckiej agencji kosmicznej Ruszyła nowa wersja platformy udostępniającej dane z europejskich satelitów dotyczące Niemiec – CODE-DE, za którą odpowiedzialna jest Niemiecka Ag
Warszawa, 24 maja 2018 r.Ponad połowa przedsiębiorców (prawie 53%) uważa, że płynność finansowa ich firm w ciągu najbliższych 6 miesięcy nie ulegnie zmianie. Mniejszy optymizm wykazuje 13% prowadzących biznesy, którzy spo
Informacja prasowaWarszawa, 6.02.2017BUKOVINA Resort zaprasza na 10. edycję zawodów polo na śniegu w Tatrach!W dniach 9-12 lutego b.r. odbędzie się dziesiąta, jubileuszowa edycja turnieju BUKOVINA POLO SNOW MASTERS. W zimowej
Aromatyczny wigilijny barszcz czerwonyPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona Karkonoszy!Składniki:– głowy karpia 2 szt.– marchew 3 szt.– pietruszka 2 szt.